NB I

Katari milliók érkezhetnek az ETO-hoz

Rövid időn belül az ETO FC lehetne a leggazdagabb magyar klub, amennyiben a befektetők sikerrel járnának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kisalföldnek egy neve elhallgatását kérő menedzser elmondta: a közép-európai üzletekkel kapcsolatban őt bízta meg egy katari befektetőcsoport. Az első számú célpontjuk Győr.

A csoport képviselői érdeklődését már korábban felkeltette az ETO FC működése, az Audi szponzorációja, személyesen nézték meg a létesítményt és a várost is. Kérdés persze, hogy a győri klub tulajdonosát érdekli-e egyáltalán egy ilyen üzleti ajánlat, és ha igen, sikerül-e megegyezniük a tárgyaló feleknek.

Az ETO-nál még mindig nem tudják, hogy az NB I-ben aranyéremre is esélyes csapat az utolsó fordulóban hol és mikor lép pályára a jövő hét végén a Mezőkövesd ellen. A Magyar Labdarúgó Szövetség valószínűleg kedden jelöli ki a meccs időpontját, ami a televíziós közvetítéstől is függ. Ennek függvényében választhat helyszínt a győri klub. A választásban több szempont is szerepet játszik majd.

Természetesen már az ETO-nál is megkezdődött a jövő évi keret kialakítása. Elképzelhető, hogy a télen a spanyol Elche csapatával hírbe hozott Lubos Kamenár iránt ismét lesz külföldi érdeklődés. A Kisalföld úgy tudja, akkor is erősíteni kívánnak ezen a poszton, amennyiben a szlovák kapus (akinek 2016. június 30-ig van szerződése) továbbra is marad. Nemzetközi szintű kapusból a hazai piacról elég kicsi a merítési lehetőség, ezért valószínűbb, hogy Kamenárnak légiós vetélytársa lehet a nyáron kezdődő új bajnoki szezonban.

Olvasói sztorik