NB I

Füvet árulnak – legálisan

Áruba bocsátják az ETO Stadion gyepszőnyegét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint arról már beszámoltunk, megkezdődött a gyepcsere az ETO Stadion centerpályáján. A klub honlapjának cikke szerint a csapat 2007 áprilisa és 2014 májusa között összesen 109 bajnoki mérkőzést játszott, ebből 71-et megnyert, és csak 13 alkalommal szenvedett vereséget. A legnagyobb különbségű győzelemnek 2008-ban a Diósgyőr és 2012-ben a Pápa ellen örülhettek a nézők, akkor egyaránt 6-0 lett a végeredmény, a legtöbben pedig a Ferencváros elleni, bajnoki címet hozó találkozón voltak tavaly hivatalos tétmérkőzésen – több mint 12 ezren.

A gyepfelújítás apropóján exkluzív emléktárggyal gazdagodott az ETO Shop kínálata. A sorszámozott példányú plexidobozokban abból a fűből vásárolhatnak meg egy-egy (de összesen csak száz) darabot a szurkolók, amin harminc év után ismét Magyarország legjobb labdarúgó csapata lett a Győri ETO. Az előjegyzéseket követően május végétől lehet átvenni mindenkinek a saját példányát.

A darabonként 30 ezer forintba kerülő emléktárgy minden példánya mellé tanúsítványt is adnak, ami a fű hitelességét garantálja.

Olvasói sztorik