NB I

Albérletbe megy a bajnokcsapat

Felújítja centerpályáját az ETO, a munkálatok közvetlenül a vasárnapi, Honvéd elleni mérkőzést követően megkezdődtek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mindez azt jelenti, hogy a felnőtt csapat nem az ETO Parkban lép pályára az élvonal utolsó fordulójában. A klub azért a mostani időpont mellett döntött, mert időszerűvé vált a pálya felújítása, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy a lehető legkevesebb találkozót kelljen máshol lejátszania az NB I-es csapatnak.A munkák kezdésénél így szempont volt az is, hogy a júliusi nemzetközi kupamérkőzést és a nyári U19-es Európa-bajnokságot már meg lehessen rendezni a stadion centerpályáján.

Arról, hogy hol lesz a záró forduló mérkőzése, jelenleg is folynak a tárgyalások, de miután az MLSZ versenybizottsága csak a 29. fordulót követően határozza meg a találkozó napját és kezdési időpontját, így jelenleg nem lehet megmondani, hol lesz a Mezőkövesd elleni meccs. A győri klub ugyanakkor fontosnak tartja, hogy bérleteseit lehetőség szerint ne érje hátrány az ideiglenes költözés miatt, de arról, hogy számukra milyen kompenzációt tudnak nyújtani, csak a helyszín kijelölése után határoznak – írja a klub honlapja.

Könnyen elképzelhető egyébként, hogy a Győr és a Mezőkövesd meccsének a bajnoki cím és a kiesés szempontjából sem lesz már jelentősége.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik