NB I

Dinjar újra szerződést hosszabbított

Több játékosának lejár a szerződése a nyáron a bajnoki címvédőnél, az ő sorsukkal kapcsolatban heteken belül kiegyenesedhetnek a még meglévő kérdőjelek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egyikük, Marko Dinjar az elmúlt hetekben nyújtott játékával egyértelművé tette, hogy érdemes számolni vele a következő szezonban is, így az ETO egy plusz egy éves szerződéshosszabbítást ajánlott neki, amit ő elfogadott.

Dinjar 2009. júliusában került Győrbe. Az akkor 23 éves labdarúgó meggyőzte a szakvezetést, hogy szükség van rá. Azóta Pintér Attilánál, Csertői Aurélnál, újra Pintér Attilánál majd Horváth Ferencnél is szóhoz jutott a legtöbb meccsen, előbb balszélsőként, majd balhátvédként. Fegyelmezett, odaadó játéka mellett kitűnő rúgótechnikája tette lehetővé, hogy a Győrben töltött négy éve így alakuljon.

A horvát légiós eddig 142 tétmérkőzésen húzhatta magára az ETO mezét, 94 NB I-es találkozón lépett pályára, de szerepelt a Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőjében is. Az elmúlt négy évben magyar bajnoki címet valamint Szuperkupa-győzelmet szerzett.

– Nagyon örülök, hogy a következő évemet is az ETO-ban kezdem. Amikor megtudtam, hogy szerződést akar velem hosszabbítani a klub, nem volt kérdés, hogy igent mondok rá. Nagyon jól érzem magam Magyarországon, ezen belül is Győrben, mondhatom, hogy ez lett a második hazám. Nagyon örülök, hogy továbbra is számítanak rám, én azon leszek, hogy játékommal, ha lehet, még jobban segítsem a csapatot az eredmények elérésében. Talán ha egy kis szerencsénk lesz, idén is bajnokok lehetünk – mondta klubja honlapján Dinjar.

Olvasói sztorik