NB I

Dinjar szerződést hosszabbított

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Marko Dinjar, a Győri ETO FC horvát játékosa. A 26 éves középpályás visszakerült az első csapat keretéhez. Korábban úgy nyilatkozott, hogy távozni szeretne Győrből, s miután Pintér Attila vezetőedző úgy döntött, a tavaszi bajnoki meccseket csak azokkal szeretné megvívni, akikre a reménybeli nemzetközi kupaszerepléskor is számíthat, Dinjar egyik edzőtáborba sem utazott el, hanem az NB II-es kerettel készült. Most 2014. június 30-ig meghosszabbította a szerződését, ezért visszakerült az első csapatba.

Andrics: combizom-szakadás

A győriek szerb támadója az Eger elleni Ligakupa-visszavágón kilencedik percében gólt szerzett, de eközben összeütközött az ellenfél kapusával. Andricsot hordágyon kellett levinni a pályáról. Dr. Ágh László, a győri orvosi stáb vezetője már megvizsgálta a légióst, akinél combizom-szakadást állapítottak meg.

– Néhány napon belül kiderül, hogy szükséges-e a műtét, vagy sem, így most még nem lehet megmondani, mennyit kell kihagynia a játékosnak, de az biztos, hogy több hétig nem áll majd a vezetőedző rendelkezésére – mondta a csapatorvos a klub honlapján.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik