NB I

Többet kell tenniük a szerencséért

A Lombard védője, Csizmadia Csaba reménykedik a pontszerzésben a listavezető Debrecen ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Vasárnap este az éllovas DVSC együttesét fogadja a Lombard Pápa az élvonal 27. fordulójának zárómeccsén. Kemény összecsapás vár a hazaiakra, hiszen a debreceniek előnye már csak három pont a második helyezett Győrrel szemben, és a hőn áhított aranyérem érdekében már nem hibázhatnak. A pápaiak védője, Csizmadia Csaba a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, tudják, hogy nehéz mérkőzés vár rájuk, de bíznak a pontszerzésben a listavezető ellen.

– A listavezető, bajnokesélyes csapat látogat hozzánk. Nem lesz könnyű mérkőzés, de azt gondolom, egyik meccs sem könnyű, bárki ellen játszunk – kezdte a Lombard rutinos védője, Csizmadia Csaba. – Ékes példája ennek, hogy a múlt héten ki tudtunk kapni az MTK-tól, előtte pedig ikszeltünk a Videotonnal, úgyhogy tényleg minden mérkőzés nehéz. Most is erre számítunk, valószínűleg nem lesz könnyű dolgunk, de mindenképp reménykedünk a pontszerzésben, vagy akár a győzelemben is.

A Lombard utoljára április elejéén, a Pécs ellen hagyta el győztesen a pályát, Csizmadia úgy érzi, többet kell tenniük a szerencséért is, hogy ami eddig kifelé pattant, az most befelé menjen.

– Nem történt semmi különös, azt gondolom, nüanszokon múltak az előző meccseink. A helyzetek alapján az MTK ellen is kiharcolhattuk volna a döntetlent a második félidőben. A Győr elleni meccsről is el lehet mondani ugyanezt, ott is benne volt a pakliban a pontszerzés. Most nem alakultak jól a meccseink, valószínűleg többet kell tennünk a szerencséért is, és akkor nem kifele fog pattanni a labda, hanem befele – mondta végül Csizmadia Csaba.

Olvasói sztorik