NB I

Remek formában érzi magát

Az Újpestről távozó Szélesi Zoltán szerint modern futballt játszik új csapata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Péntek reggel jelentették be, hogy a szezon végéig a Puskás Akadémia csapatában folytatja pályafutását az Újpestről távozó Szélesi Zoltán. Mint ismert, a 27-szeres válogatott védő szerződését a fővárosi klub nem újította meg, így két héttel ezelőtt szabadon igazolhatóvá vált. A rutinos jobbhátvéd a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy a felcsútiak trénerével, Benczés Miklóssal hamar meg tudtak egyezni, és örül, hogy megszületett a megállapodás.

– Benczés Miklós vezetőedző megkeresett a héten, és hamar meg is tudtunk egyezni – kezdte Szélesi Zoltán. – Gyorsan történt minden, de örülök, hogy végre lezárult a körülöttem lévő hercehurca, és megszületett a megállapodás. Aláírtam, leszerződtem a Puskáshoz, és végre játszani fogok.

A 32 éves védő szerint új csapata modern focit képvisel, és alig várja már, hogy pályára léphessen.

– Úgy gondolom, a Puskás Akadémia egy játszós, modern futballt képviselő csapat. A sérülések és eltiltások is befolyásolják az együttes szereplését. Reméljük, hogy minél sikeresebbek tudunk lenni az utolsó néhány fordulóban. Remek formában és erőben érzem magam, és már nagyon várom, hogy pályára léphessek.

Olvasói sztorik