NB I

„Életem legnagyobb meccse”

Kabát Péter nagyon szeretne játszani a Fradi ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Újpest csapatkapitánya csúnya szabálytalanságot követett el a vasárnapi, Diósgyőr elleni mérkőzésen. A játékvezető nem látta, tehát nem is szankcionálta a Lazar Marjanovics elleni esetet, amely nem végződött sérüléssel. Ennek ellenére az MLSZ fegyelmi bizottsága a televíziófelvétel alapján két bajnoki meccstől eltiltotta Kabát Pétert, aki ennek értelmében nem játszhatna a Ferencváros elleni, jövő pénteki derbin. A játékos fellebbezett, és tárgyalás megtartását kérte a szövetségtől, amely várhatóan jövő kedden vagy csütörtökön határoz az ügyben.

A klub honlapjának adott videóinterjúban a játékos elmondta, élete mérkőzéseként tekint a Fradi elleni párharcra, és nagyon szeretne pályára lépni.

– A meccs hevében odaléptem a Diósgyőr légiósának. Visszanéztem a videofelvételeket, tényleg csúnyának tűnt, de abszolút nem volt szándékos, nem akartam megrúgni – mondta Kabát Péter. – A labda továbbgurult, ő belépett, lendült a lábam, és a meccs hevében már nem tudtam visszahúzni. Szerencsére nem sérült meg, nem történt baj, folytatni tudta a játékot. Én már ott háromszor elnézést kértem tőle, és ezúton is szeretném megtenni. Soha életemben nem okoztam senkinek még kisebb sérülést sem, pedig elég régóta focizom. Sajnos nagyon rossz hír a kétmeccses eltiltásom, hiszen a jövő héten van a Fradi elleni derbi, ami életem legnagyobb meccse. Remélem, meghallgat a fegyelmi bizottság, és csökkenti az eltiltásomat, mert nem szeretném kihagyni a Ferencváros elleni mérkőzést.

Olvasói sztorik