Hírek

Nevetséges pénzt ajánlott Duchatelet

Balajcza Szabolcsnak az eddigi fizetése felét, Kabát Péternek pedig a harmadát kínálja a belga.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Még el sem dőlt, hogy a megszűnés szélén álló Újpest átviheti-e új cégbe az indulási licencet, máris itt az újabb botrány. A belga tulaj bagóért marasztalja a legjobb magyar játékosait.

Miközben az Újpest-szurkolók azon aggódnak, hogy megszűnik-e szeretett klubjuk, vagy a kirendelt vagyonfelügyelő végül megkegyelmez, és hozzájárul az NB I-es indulási licencjog új cégbe mentéséhez, az öltöző környékén is zajlanak az események.

A Bors tudomására jutott információk szerint Roderick Duchatelet tulajdonos folytatja a magyar futballistákkal szembeni ámokfutását. Korábban több tehetséges fiatal honi játékosnak is kiadta az útját a belga, és úgy tűnik, hogy már a meghatározó labdarúgókat sem kíméli. Régóta beszédtéma ugyanis, hogy az idény végén lejáró szerződésű Balajcza Szabolcs, Kabát Péter, Litauszki Róbert trióval mikor hosszabbít.

Nos, úgy tudjuk, hogy Duchatelet mindhárom játékosnak ajánlatot tett már az új cég, az Újpest 1885 Football Kft. nevében, ám azokban olyan nevetséges fizetési tételek szerepeltek, hogy azt egyikőjük sem írta alá, így elképzelhető, hogy mindannyian továbbállnak a nyáron. Balajcza plusz három évig maradhatna az eddigi fizetésének a feléért, Kabát egy évvel hosszabbíthatna a jelenlegi bére harmadáért, és Litauszki is kevesebbet keresne.

A futballisták számára természetesen igen kényes a téma, utóbbi kettő megkeresésünkkor nem is szeretett volna nyilatkozni, és a kapus is szűkszavú volt.

– Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom az értesülést – jelentette ki Balajcza, aki hozzátette, szinte biztosan távozik Újpestről az idény végén.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik