NB I

Mindenki előtt nyitva a kapu

Pintér Attila szövetségi kapitány segítője, Pető Zoltán szerint a szerdai MTK–Győr kupameccsen húzóemberek voltak azok, akiket figyelemmel kísérnek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Pintér Attila továbbra is rendíthetetlenül járja a hazai pályákat, nézi a bajnoki- és kupameccseket, figyeli a játékosokat. Szerdán az MTK és a Győri ETO Magyar Kupa-mérkőzésre látogatott ki segítőjével, Pető Zoltánnal együtt. A lefújás után a Rangadó.hu érdeklődésére Pető elmondta, most is húzóemberek voltak a csapatukban azok a futballisták, akiket figyelemmel kísérnek.

– A mérkőzés inkább küzdelmet hozott, mint jó játékot – értékelt Pető Zoltán. – A válogatott kerettag futballistákat nem szeretném egyesével kiemelni. Dicsérni és elmarasztalni sem szoktunk nyilvánosan. A válogatott edzőtáborban majd minden játékos megtudja, mi a véleményünk a teljesítményéről. Azok a futballisták, akiket figyelemmel kísérünk, most is húzóemberek voltak a csapatukban. A visszavágó előtt az MTK van kedvező helyzetben, de ez a kettő-null nem egy olyan eredmény, amit a Győr ne dolgozhatna le hazai pályán. Kreatív játékosaik vannak, akik ha átlendülnek a mostani holtponton, akkor simán ledolgozható ez a hátrány.

A találkozón Torghelle Sándor és Kanta József is szépségdíjas gólt szerzett. A két egykori válogatott játékos egy ideje el van felejtve a nemzeti csapatnál.

– Nyilván nem csak azok miatt jövünk ki a mérkőzésre, akik ott voltak a válogatott összetartásokon. Őket valóban kiemelt figyelemmel tekintjük meg, de Pintér Attila is elmondta, hogy bárki bekerülhet a válogatottba. A kapu mindenki előtt nyitva van. Csak a játékosok múlik – mondta Pető Zoltán.

Olvasói sztorik