NB I

Újra találkozott Gomes és Pintér

A szövetségi kapitány pénteken Székesfehérváron egyeztetett a Videoton portugál vezetőedzőjével.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pintér Attila kinevezése óta két alkalommal tartott megbeszélést az élvonalbeli edzőkollégákkal az MLSZ székházában, José Gomes azonban nem tudott elmenni ezekre a találkozókra. A két szakember korábban egyeztetett már egymással, most újabb jó hangulatú megbeszélésen diskuráltak a válogatottat érintő kérdésekről.

– Mindenkinek az az érdeke, hogy a nemzeti csapat jól szerepeljen, tehát a mai egy technikai jellegű találkozó volt annak érdekében, hogy a szövetség és a klub közötti kapcsolat jól működhessen a jövőben is. Együttműködésünkről biztosítottam a kapitányt, jól sikerült a beszélgetésünk. Meggyőződésem, hogy ezek a találkozók nagyon fontosak mindkét fél számára – idézi a vidi.hu José Gomes vezetőedzőt.

– Jó hangulatú találkozón vagyunk túl José Gomessel, elmondtam neki, hogy a válogatott milyen játékelemeket gyakorolt januárban, amikor a Vidi játékosai még nem tudtak részt venni az edzőtáborban, illetve arról is beszéltünk, hogy miért fontosak a nemzeti csapat számára ezek az összetartások. Ehhez egyben a Videoton vezetőedzőjének támogatását kértem, hiszen a válogatott eredményessége az egész magyar labdarúgás közös érdeke – mondta Pintér Attila szövetségi kapitány.

A kapitány a megbeszélést követően a helyszínen tekintette meg a Puskás Akadémia – Paks bajnoki mérkőzést. Pintér Attila, Farkas József és Pető Zoltán a következő két napban szinte az összes itthon játszó kerettagot megnézi tétmérkőzésen, a válogatott szakmai stábjának egy-egy tagja feltűnik majd a Pécs–Videoton, a Ferencváros–Győr, a Diósgyőr–Debrecen és a Haladás–MTK bajnokin is – írja az MLSZ honlapja.

Olvasói sztorik