NB I

Ugrai Rolandot megveszi a Ferencváros

Százezer eurót is meghaladó összeget fizetnek a szombathelyiek fiatal csatáráért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu információja szerint a Ferencváros és a Haladás kedden mindenben megállapodott, és a fővárosiak szerződtetik Ugrai Rolandot, a szombathelyiek középcsatárát.

Honlapunk úgy tudja, a Fradi több mint százezer eurót fizet a Haladásnak, amely a játékosok továbbértékesítése esetén húsz százalékkal részesedik a játékjoga vételárából.

Érdeklődésünkre a Haladás sportigazgatója és résztulajdonosa, Illés Béla elmondta, hogy a közelmúltban zajlottak tárgyalások a két klub között a fiatal csatár ügyében, de aláírt szerződés még nincs, ezért részletekbe nem bocsátkozott. A megállapodás szentesítésére szerdán kerülhet sor.

Tóth Miklóst, a Haladás ügyvezetőjét, valamint Vámos Zoltánt, a Ferencváros sajtófelelősét is szerettük volna megszólaltatni, de nem értük el őket telefonon.

A 21 éves, békéscsabai születésű középcsatár 2007-ben igazolt Szombathelyre, és két évvel később mutatkozott be az élvonalban. Eddig 48 meccset játszott az NB I-ben, és hét gólt lőtt. Tagja az utánpótlás-válogatottnak is. Érdeklődésünkre elmondta, hogy nagyon örül a lehetőségnek, de csak szerdán, a szerződés szentesítése után szeretne nyilatkozni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik