NB I

Hrepka valószínűleg a Haladásba igazol

Csütörtökön válik véglegessé, hogy Szombathelyen folytatja-e pályafutását Hrepka Ádám.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A háromszoros válogatott támadó, Hrepka Ádám tavasszal a Szombathelyi Haladásban futballozik – írja a klub hivatalos honlapja. A Rangadó.hu telefonon érte el a játékost, aki továbbra is a kazah FK Atirau törökországi edzőtáborában tartózkodik, és szerdán tér haza. Elmondta, hogy még nem biztos, de valószínű, hogy a Haladás csapatában folytatja pályafutását, de amíg alá nem írja a szerződését – erre minden bizonnyal csütörtökön kerül sor – nem szeretne nyilatkozni.

A 26 éves játékos Artner Tamás vezetőedző kívánságlistáján szerepelt. Legutóbb az izraeli elsőosztályú Bnei Jehudánál szerepelt, ám január elején közös megegyezéssel szerződést bontott, így szabadon igazolható.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője azt nyilatkozta, hogy szóban már megegyeztek a játékossal, hamarosan pedig a szerződését is aláírja, amely a tavaszi szezonra szól majd.

Az egyik tulajdonos, Illés Béla a haladasfc.hu oldalnak megerősítette a hírt, és elmondta, hogy a tervek szerint Hrepka csütörtökön érkezik Szombathelyre.

Hrepka Ádám idehaza futballozott az MTK-ban, a Honvédban, a Vasasban és a Paksban, illetve a holland első ligás Nijmegen színeiben is játszott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik