NB I

Kellemes döntés született

Az Izraelből távozó Hrepka Ádám azt sem zárja ki, hogy Magyarországon folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Távozott az izraeli Bnei Jehuda csapatától Hrepka Ádám. A 26 éves támadó az elmúlt másfél évben 43 bajnoki meccsen 9 gólt szerzett. A hétfőn hazatérő korábbi MTK-játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, hogy közös megegyezéssel bontottak szerződést a klubbal, így mindenki jól járt.

– Vegyes érzésekkel tértem haza, igazából voltak jó és kevésbé jó időszakok is az elmúlt évben – kezdte Hrepka Ádám. – A tavalyi szezon remekre sikeredett nekem is és a csapatnak is, idén azonban a gárdával együtt az én teljesítményem is visszaesett. Közös megegyezéssel távoztam, én is úgy éreztem, hogy váltani szeretnék, valamint a vezetők is szerettek volna új játékosokat, úgyhogy mindkét fél számára kellemes döntés született.

A tehetséges csatár nem sajnálja, hogy véget ért az izraeli kaland, és azt sem tartja kizártnak, hogy Magyarországon folytassa karrierjét.

– A párkapcsolatom miatt is nehéz volt már Izraelben lennem, és így azért annyira nem sajnálom, hogy otthagytam a távoli országot – magyarázta a háromszoros magyar válogatott labdarúgó. – Nagyon konkrét terveim nincsenek arra, hogy hol szeretnék játszani. Meglátjuk, milyen lehetőségeim lesznek. Ha külföldről érkezik egy jó ajánlat, akkor szívesen állok újra légiósnak, de az sincs kizárva, hogy Magyarországon folytatom a pályafutásomat. Vannak megkeresések, beszélgetések, de konkrét ajánlatról még nem tudok beszámolni.

Olvasói sztorik