NB I

Nem változott Pintér szemlélete

A részleges bokaszalag-szakadást szenvedő Koltai Tamás a bajnoki rajtra mindenképp szeretne felépülni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Haza kellett utaznia a Győri ETO törökországi edzőtáborából Koltai Tamásnak. A középpályás a múlt héten még a magyar válogatottal készült, de egy sérülés miatt nem készülhetett tovább a győriekkel. A Rangadó.hu megkereste a 26 éves játékost, aki elmondta, hogy részlegesen elszakadt a bokaszalagja, de a bajnokság tavaszi rajtján mindenképp ott szeretne lenni.

– Részleges bokaszalag-szakadást szenvedtem. A válogatott csütörtöki edzésén volt egy ütközés, amely során aláfordult a bokám – kezdte Koltai Tamás. – Először nagyon fájt, de később elmúlt a fájdalom. Azt hittük, talán csak megrándult a lábam, de később sajnos belilult, és szombaton haza is jöttem Győrbe, ahol megvizsgáltak, és igazolódott, hogy nem csak rándulásról van szó. Jelenleg fizioterápiás és ultrahangos kezelésre járok, illetve olyan gyakorlatokat végzek, amihez nem kell még a bokám. Kéthetes kihagyás vár rám, ami attól is függ, hogyan gyógyul a sérülésem. Úgy készülök, hogy a bajnoki rajtra már felépülök, és remélem, így is lesz.

A Győri ETO középpályása elmondta, hogy mindenki számára hasznos volt a válogatott összetartáson elvégzett munka, és elárulta azt is, hogy Pintér Attila szövetségi kapitányként is ugyanolyan szemlélettel dolgozik, mint ahogy tette a bajnokcsapat klubedzőjeként.

– Úgy érzem, eredményes volt az edzőtábor. Megcsináltuk a tervezett munkát, szerintem mindent jól végrehajtottunk, amit a szövetségi kapitány kért – mesélte Koltai. – Megmutatta, mik az élképzelései, mit vár tőlünk, és milyen rendszerben játszunk majd. Úgy látom, ugyanazt próbálja megvalósítani, amit az ETO-nál is. Nem változott semmit a szemlélete. Szerintem szövetségi kapitányként is ugyanolyan, mint klubedzőként, és remélhetőleg ugyanolyan eredményes is lesz.

Olvasói sztorik