NB I

Mesterhármassal tért vissza Koltai

Szó sincs arról, hogy kegyvesztetté vált volt Győrben, sérülés miatt kellett tíz napot kihagynia.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Koltai Tamás, a Győri ETO válogatott középpályása kezdőként lépett pályára az OTP Bank Liga első fordulójában, a Diósgyőr ellen, azóta viszont a keretbe sem került be. Sokan úgy vélhették, hogy ő lehet az egyik áldozata az együttes halványabb nemzetközi és hazai szereplésének, ám a támadó sérülése miatt nem játszhatott eddig – írja a Kislaföld.

A múlt hétvégén a klub NB III-as csapatában tért vissza a pályára. Nem is akárhogyan, hiszen mesterhármast lőtt a Diósd ellen, de a góljai ellenére is egy ponttal távoztak Győrből a vendégek.

– Én is hallottam a találgatásokról, de egy edzésen ért sérülés miatt kellett kihagynom közel tíz napot. A gyakorláson ráléptem a földre letett korlátra, s emiatt szétnyílt a sarkam. Gyakorlatilag a Bayern München elleni meccsig még a cipőmet sem tudtam felhúzni – mondta Koltai Tamás, aki mára meggyógyult, és remek formában van. – Bár a három találatot nem az élvonalban szereztem, örültem, hogy ennyiszer a kapuba tudtam találni. Nem lebecsülve az NB III-at, azért nyilván más a harmadosztályban az iram, de nagyon hasznos volt számomra, hogy újra játszhattam.

A bajnokcsapat négy forduló után továbbra is nyeretlen. A 26 éves középpályás szerint a gyengébb kezdés oka a görcsösség.

– El kell ismerni, valóban nem az elképzelésünk szerinti eredmények születtek az elmúlt fordulókban, aminek talán a túlzott akarás lehet az egyik oka – szögezte le Koltai. – Nagyon görcsösen akarjuk a sikert, a győzelmeket, s talán ez nyomja rá a bélyegét a játékunkra. Adósak vagyunk a gólokkal is, de bízom benne, hogy az első győzelem átsegíthet bennünket a holtponton.

Hétvégén a bombaformában lévő és listavezető Videoton érkezik Győrbe. A két csapat találkozója minden körülmények között presztízsmeccs, de a tavalyi, balhés Magyar Kupa-visszavágó után pláne!

– Rangadó lesz a javából, s mikor, ki ellen szakadhatna meg egy rossz sorozat, ha nem éppen egy jó csapat ellen? Nehéz, de szép feladat lesz legyőzni az eddig hibátlan Videotont. Nem tudom, ott lehetek-e a csapatban, s három gólt sem ígérhetek, de abban biztos vagyok, ha pályára lépek, a győzelemért mindent megteszek – mondta Koltai.

Olvasói sztorik