NB I

Koltai hamarosan visszatérhet

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap a Debrecen elleni mérkőzésen két Győri ETO játékost is sérülés miatt kellett lecserélni. Az öt sérült játékos közül a legjobb helyzetben Tarmo Kink várja a hetet. Térdtáji zúzódása ugyanis nem okozhat gondot amiatt, hogy a hétvégén újra pályára lépjen a csatár. Rudolf Gergely viszont MRI és ultrahang vizsgálat után tudhat többet az orvosi stáb – írja az eto.hu

A régebb óta sérüléssel bajlódó labdarúgók közül Koltai Tamás már elkezdte a közös munkát a csapattal, így az ő visszatérésére vélhetően már nem kell sokat várni. Takács Ákosra ellenben minimum nyolc hetes kihagyás vár, a válogatott hátvéd porcimplantátum műtéten esett át. Kihagyta az idei bajnokikat Dudás Ádám is, a csatár már elkezdte a rehabilitációs edzéseket, de az ő visszatérését sem lehet még pontosan megmondani, október közepéig aligha léphet pályára.

Október közepén térhet vissza – igaz nem sérülés, hanem eltiltása után – Marek Strestík is. A cseh támadó a Kecskemét és a Pápa ellen biztos, hogy nem játszhat, az október 20-i Újpest ellen meccsen viszont akár már számolhat vele Pintér Attila vezetőedző.