NB I

Játékosai is dicsérik Pintér Attilát

Koltai Tamás és Lipták Zoltán is felkészült edzőnek ismerte meg az új szövetségi kapitányt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pintér Attilát nevezték ki a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A Győri ETO csapatától távozó szakember 2016-ig kötelezte el magát a nemzeti együttes élére, ezzel együtt pedig elköszönt klubjától.

A Rangadó.hu az edzőváltással kapcsolatban megkereste a bajnoki címvédő két válogatott-kerettag játékosát, Koltai Tamást és Lipták Zoltánt. Koltai elmondta, meglepte a döntés, hiszen a téli szünet előtt még semmi jel nem utalt arra, hogy a tavaszi felkészülést már új vezetőedzővel kezdi az ETO.

– Váratlan volt. Azt hiszem, nem csak nekem, a csapat valamennyi tagja számára, hiszen amikor elmentünk szabadságra, semmi nem utalt arra, hogy nem együtt kezdjük meg a tavaszi felkészülést. Abban biztos vagyok, hogy aki keretbe kerül, az megkapja a bizonyítási lehetőséget nála. Taktikailag nagyon felkészült edzőnek tartom – mondta Koltai Tamás.

Lipták Zoltánt is meglepte a hír, hiszen többségében külföldi jelöltekről esett szó korábban. Ő is kiemelte, hogy korábbi vezetőedzőjüket szakmailag felkészült edzőnek ismerte meg.

– Meglepődtem, amikor ma reggel meghallottam a hírt, nem gondoltam arra, hogy éppen ő lesz a befutó, hiszen mindenki külföldi jelöltekről beszélt – mondta Lipták Zoltán. – Egy szakmailag felkészült edzőt ismertem meg Pintér Attilában, akit az általa vezetett csapatok eredményei is igazolnak, hiszen több együttessel nyert itthon bajnokságot és kupát is.

Olvasói sztorik