NB I

Alves mégsem tér vissza

Lassan, de biztosan formálódik a NB I-ben sereghajtó Rákóczi FC tavaszi játékoskerete.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kapos.hu legfrissebb információi szerint hét új játékos már biztosan érkezik a csapathoz. A kapusok közül a szlovén Szafet Jahics két és fél, Antal Botond pedig féléves szerződést kötött.

A francia belsővédő, Badis Lebbihi, valamint két román játékos, Andrei Florean és Dragos Firtulescu érkezése is tényként kezelhető. A 21 éves Florean az FC Bihor neveltje, az ősszel a Sageata Navodari támadójaként 11 mérkőzésen lépett pályára hazája élvonalában. A 24 éves Firtulescu a középpályán jelenthet erősítést, az UTA Arad gárdájától érkezett.

A 27 éves belga középpályás, Landry Mulemo balhátvédként bevethető. A korábbi utánpótlás-válogatott futballista felnőttként már több alkalommal pályára lépett a kongói nemzeti együttesben. Az Ukrajnából kölcsönbe érkező kameruni Armand Ken Ellára a középpályán számíthat a szakvezetés.

A napokban eldőlt, hogy a brazil André Alves mégsem lesz újra a Rákóczi játékosa.

– Két héten át próbáltunk a játékos korábbi, dubai klubjával megegyezni, hogy adják kölcsön erre a fél évre, mert vitában áll velük. Sajnos tudtunk megállapodni, így bármennyire is szerettük volna, le kellett mondanunk róla – mondta Illés János ügyvezető.

A csapat szombaton kel útra a törökországi edzőtáborba, amelynek programjában hat előkészületi mérkőzés szerepel.

Olvasói sztorik