NB I

Zámbó távozott a Rákóczitól

Újabb alapember hagyta el a sereghajtót; a védő még nem tudja, hol folytatja tavasszal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden délután a Kaposvári Rákóczi szerződést bontott a csapat védőjével, Zámbó Bencével. A 24 éves játékos az őszi szezonban 12 alkalommal kapott helyet a menesztett edző, Prukner László kezdőcsapatában, így kijelenthető, hogy a győri születésű futballista alapember volt a somogyiaknál.

Zámbó 2012 nyarán érkezett Kaposvárra, és másfél év után közös megegyezéssel bontott szerződést az NB I sereghajtójával.

– Nyáron járt volna le a szerződésem, de úgy döntöttem, ha van rá mód, akkor inkább távoznék – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére Zámbó Bence. – Nincs különösebb oka a válásnak, de szerencsére a klubvezetéssel sikerült szerződést bontanunk közös megegyezéssel.

A szabadon igazolható futballista hozzátette, szeretne hazatérni Kaposvárról, de még nem keresték szülővárosából, Győrből.

– Még nem tudom, hogy tavasszal melyik csapatban folytatom a pályafutásomat, de még van időm. A szerződésemet még csak most bontottuk fel, így nem vázoltam fel magamban a jövőképemet – folytatta a 24 éves játékos.

Ha egy játékos klub nélkül marad, akkor vagy egyedül tréningezik, vagy bekéredzkedik egy másik csapat edzéseire.

– Mostantól egyedül készülök, és szinten tartom magam, hogy amikor majd csapatot találok, ne legyen lemaradásom – mondta Zámbó Bence.

Olvasói sztorik