NB I

Mindkét fél jól járt

A Rákóczihoz igazoló Antal Botond olyan teljesítményt nyújtana tavasszal, amiből új klubja is profitálhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfő délután jelentették be, hogy fél évre Kaposvárra igazolt a Kecskemétről távozó Antal Botond. Az már korábban eldőlt, hogy a szabadon igazolható hálóőr a nyártól a Diósgyőr együttesét erősíti, de tavasszal sem szeretett volna csapat nélkül maradni, így nem tétlenkedett, és hétfő délután aláírt a Rákóczival. A Rangadó.hu megkereste a 22 éves kapust, aki elmondta, hogy mindkét fél jól járt ezzel a szerződéskötéssel.

– A felkészülés első napján bontottam fel Kecskeméten a szerződésemet, utána pedig megkeresett a Diósgyőr, hogy szeretnének leigazolni – kezdte Antal Botond. – A DVTK-val végül úgy tudtuk összehozni a feltételeket, hogy majd nyártól lép életbe a szerződésem. Nyilvánvalóan addig sem szerettem volna otthon ülni, és a Rákóczival úgy döntöttünk, a közös érdek azt kívánja, hogy ezt a félévet ott töltsem. Úgy gondolom, mindkét fél jól járt ezzel a szerződéssel.

Antal Botond úgy fogalmazott, hogy tavasszal olyan teljesítményt szeretne nyújtani, amiből új csapata is profitálhat a bennmaradásért folytatott küzdelem során.

– A legfontosabb cél a bennmaradás, ami természetesen nagyon nehéz lesz. Úgy gondolom, a klub és a játékosok is mindent meg fognak tenni ezért. Én biztosan mindent el fogok követni, hiszen ez a közös érdekünk, és nagyon jó tavaszt szeretnék produkálni – jelezte a fiatal kapus. – Ha nekem jól sikerül ez a félszezon, akkor remélem, hogy ebből a Kaposvár is tud profitálni, és bennmarad az élvonalban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik