NB I

Diósgyőrbe megy Antal Botond?

Az átigazolási időszakban Győri ETO-nál és a DVTK-nál is komoly mozgás várható kapusposzton.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kisalföld információi szerint a Győri ETO kétszeres szlovák válogatott kapusa, Lubos Kamenár őszi jó teljesítményére más országokban is felfigyeltek. A játékos ügynöke, Laczkó Mihály elmondta, hogy több országból érdeklődnek iránta, köztük egy neves spanyol klub is. A 26 éves szlovák futballistát azonban érvényes szerződés köti az ETO-hoz, a játékjogáért így fizetni kell, és kérdés, hogy az összeget az érdeklődők hajlandóak-e megadni érte.

Az ETO másik kapusa, Szasa Sztevanovics a hírek szerint visszavonult – az egyik edzőjelölttel, László Csabával már sportigazgatóként tárgyalt –, a klubnak tehát erre a posztra egy játékost mindenképpen igazolnia kell. A zöld-fehérek már régóta kacérkodnak a kecskeméti Antal Botond szerződtetésével, úgy hírlik azonban, a fiatal játékos most Győr helyett inkább Diósgyőrbe igazol.

A DVTK-nak a szerb Nenad Rajics és a horvát Ivan Rados személyében két külföldi, Herceg Péter és Gelei Vince személyében pedig két fiatal, tehetséges kapusa van, tehát négyük közül legalább egyikük bizonyára távozik, ha Antal Botond érkezik…

Olvasói sztorik