NB I

Diósgyőrbe megy Antal Botond?

Az átigazolási időszakban Győri ETO-nál és a DVTK-nál is komoly mozgás várható kapusposzton.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kisalföld információi szerint a Győri ETO kétszeres szlovák válogatott kapusa, Lubos Kamenár őszi jó teljesítményére más országokban is felfigyeltek. A játékos ügynöke, Laczkó Mihály elmondta, hogy több országból érdeklődnek iránta, köztük egy neves spanyol klub is. A 26 éves szlovák futballistát azonban érvényes szerződés köti az ETO-hoz, a játékjogáért így fizetni kell, és kérdés, hogy az összeget az érdeklődők hajlandóak-e megadni érte.

Az ETO másik kapusa, Szasa Sztevanovics a hírek szerint visszavonult – az egyik edzőjelölttel, László Csabával már sportigazgatóként tárgyalt –, a klubnak tehát erre a posztra egy játékost mindenképpen igazolnia kell. A zöld-fehérek már régóta kacérkodnak a kecskeméti Antal Botond szerződtetésével, úgy hírlik azonban, a fiatal játékos most Győr helyett inkább Diósgyőrbe igazol.

A DVTK-nak a szerb Nenad Rajics és a horvát Ivan Rados személyében két külföldi, Herceg Péter és Gelei Vince személyében pedig két fiatal, tehetséges kapusa van, tehát négyük közül legalább egyikük bizonyára távozik, ha Antal Botond érkezik…