NB I

Nagyszabású játékosbörzét rendeznek

A szerződéssel nem rendelkező, szabadon igazolható labdarúgók edzéseken és edzőmeccseken mutatkozhatnak be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az AFCK Futball Menedzsment nagyszabású játékosbörzét rendez február 17-24. között Budapesten. A szerződéssel nem rendelkező, szabadon igazolható játékosokat bemutatják és menedzselik a klubok számára, mindez edzések és edzőmeccsek keretében történik, a tervek szerint NB II-es és NB III-as csapatok ellen.

A mérkőzések előtt egyhetes edzéssorozatot tartanak Lars Olof Mattsson pro licences edző vezetésével és magyar edzők segítségével február 10-17 között. Az 59 éves svéd szakembert a világ kétszáz legjobbja között tartják számon az elmúlt évek eredményei alapján.

A legfőbb célja a kéthetes programnak, hogy a játékosok részére szerződéslehetőséget teremtsenek magyar, osztrák, szlovák és cseh kluboknál.

Németh László FIFA-licences játékosmenedzser révén a program legitimitása természetesen biztosított. A jelentkezőktől részvételi díjat nem kérnek, a költségeket az AFCK partnerei állják. A játékosok számára biztosítják a napi edzési és játéklehetőséget két héten át, a profi edzőt, a műfüves pályát, illetve kedvezőtlen időjárási körülmények esetén a fedett pályát vagy sportcsarnokot. A résztvevők sportbiztosítása is megoldott a kéthetes időszakra, az edzések és tesztek, illetve az edzőmeccsek időszakára.

Az edzésekről és a mérkőzésekről videót készítenek, amelyet személyre szabott rövid válogatás formájában az érdeklődő partnerek rendelkezésére bocsátanak. Lars Olof Mattsson vezetésével az edzői stáb teszteli és fejleszti a játékosok kondícióját az első héten. Megfelelő posztokra rendezik és felkészítik őket az edzőmeccsekre.

Magyarországon a 2014-es téli átigazolási időszak február 21-ig tart.

Az AFCK várja a játékosok, érdeklődők jelentkezését a következő elérhetőségeken:

Kovács Emese +36 20 517 28 35

Petercsák Balázs +36 70 450 76 50

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!