NB I

Atletico-játékost tesztel a KTE

Álex Quillo a spanyol élvonalban is megfordult, legutóbb pedig Görögországban szerepelt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Álex Quillo személyében spanyol középpályást tesztel a Kecskemét szakmai stábja, Boris Bulajics távozása elé pedig nem gördít akadályt a vezetőség – áll a KTE honlapján.

Alejandro Rodriguez Rivas (játékosként használt nevén Álex Quillo) kedden kapcsolódott be a csapat felkészülésébe, posztját tekintve a középpályán bevethető. Az Atlético Madrid nevelése, ahol a B-csapatig jutott. Itt összesen 56 mérkőzésen játszott, és nyolc gólt szerzett. Bajnokin nem, ám a kupában két alkalommal is pályára léphetett az első csapat színeiben.

2009-ben az Almeria együtteséhez igazolt, ahol bemutatkozhatott az élvonalban is, majd egy szezon után a Recreativo Huelvához került, ahol 25 alkalommal szerepelt a másodosztályban és három gólt lőtt. 2013 tavaszán a harmadosztályú Lucena CF-ben, ősszel a görög AO Haniában futballozott.

Borisz Bulajics tavaly nyáron igazolt Kecskemétre, és kilenc bajnokin kapott szerepet, egy gólt szerzett. A Magyar Kupában kétszer, a Ligakupában ötször lépett pályára. A középpályás már korábban jelezte távozási szándékát, a klub pedig nem gördít akadályt tervei elé.

Olvasói sztorik