NB I

Kabát Péter nem utazott

A rutinos csatár magas lázzal járó betegség miatt nem tartott a többiekkel a törökországi edzőtáborba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kabát Péter magas lázzal járó betegség miatt nem tud a csapattal utazni a törökországi edzőtáborba vasárnap. A klub honlapjának cikke szerint később csatlakozni fog a kerethez.

A küldöttség – benne három kapussal és 18 mezőnyjátékossal – vasárnap útra kelt, és február 16-án érkezik haza. A következő két hétben öt felkészülési mérkőzés vár az újpestiekre.

Nem tudott a többiekkel tartani a térdműtéte után itthon rehabilitációs munkát végző Bojan Mihajlovics, és az őszi sérülése miatt ismét fájdalmat érző Jarmo Ahjupera. Egyelőre itthon maradt a két új igazolás, Elhadji Badiane Sidibe és Lansana Sagna is, akik a tervek szerint a papírmunkák elintézése után csatlakoznak majd új csapattársaikhoz. Kabáthoz hasonlóan a spanyol hátvéd, Juanan szintén egészségügyi okok miatt nem utazott el az edzőtáborba. A 26 éves játékos állapota súlyosnak tűnik, mert csak február közepére ígért bővebb információt a klub.

Itthon maradt a fiatal kapus, Banai Dávid is, aki óvatosan már a kapustársaival edzett, de további vizsgálatok várnak rá a következő hetekben. A szakmai stáb döntése alapján nem utazik el az edzőtáborba Vermes Krisztián, Toricska Rajmond, Zamostny Balázs, Hisham Abdallah Said és Horváth Richárd sem, ők egyelőre Újpesten folytatják majd a felkészülést.

Az Újpest FC edzőtáborba utazó kerete

Kapusok: Balajcza Szabolcs, Marko Dmitrovics, Bősz Levente

Hátvédek: José María Antón Samper, Simon Ligot, Litauszki Róbert, Molnár Sándor, Nagy János, Pierre-Yves Ngawa, Hammer Róbert

Középpályások: Balogh Balázs, Filip Sztaniszavljevics, Nikolas Proesmans, Bojan Szankovics, Dusan Vasziljevics, Henri Eninful, Nebojsa Koszovics

Támadók: Bavon Tshibuabua, Lázár Bence, Simon Krisztián, Asmir Szuljics

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik