NB I

Ketten jönnek Belgiumból?

A fiatal montenegrói támadó középpályás érkezése már biztosnak tűnik, és jöhet egy védő is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Létrejött az a megállapodás, amiről csütörtökön írtunk: a szerb FK Vojvodina 18 éves montenegrói támadó középpályása, Nebosja Koszovics négy és fél évre a Standard Liége csapatához igazolt, de a belgák rögtön kölcsönadták Újpestre, a mostani szezon végéig – írja a Standard honlapja.

A hírt szombat délelőtt az Újpest FC honlapja is megerősítette. A fiatal labdarúgó egy szezonon keresztül a jelenlegi vezetőedző, Nebojsa Vignjevics játékosa volt a Vojvodinánál.

– Nagyon tehetséges, technikás játékos, jól lát a pályán, és jó személyiség. Sok potenciál van benne, megvan rá az esély, hogy Újpesten minőségi játékos válik belőle. Támadó középpályásként lehet rá számítani – mondta a szerb tréner. Nebojsa Koszovics vasárnap Bécsben csatlakozik a Törökországba utazó újpesti kerethez.

A lameuse.be cikke szerint még egy belga érkező várható Újpesten, méghozzá a 23 éves belsővédő, Jonathan Heris személyében. Ő jelenleg a másodosztályú AFC Tubize játékosa, de a szerző szerint valószínűleg hazánkban folytatja pályafutását. A spanyol Alcorcon és az angol Charlton csapatánál is képben volt a hátvéd, de végül egyik érdeklődésből sem lett szerződéskötés.

Thierry Dailly, a játékos ügynöke elmondta, hogy Magyarországon az átigazolási időszak február közepéig tart, tehát van idejük gondolkodni. Vasárnap ideutaznak, hogy szemügyre vegyék az újpesti létesítményeket és körülményeket. A menedzser azt szerette volna, a játékos a Charleroi csapatába kerül, de Heris célja továbbra is az, hogy kipróbálja magát külföldön, ehhez pedig jó lehetőség és előrelépés lenne a tavaszi, újpesti kölcsönjáték.

Olvasói sztorik