NB I

Edzőtáborba megy a Puskás

Két héten át Spanyolországban készül az NB I-es újonc.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Január 30. és február 12. között Dél-Spanyolországban, az andalúziai Huelvában edzőtáborozik és készül az NB I tavaszi szezonjára a Puskás Akadémia FC. A 39 tagú küldöttség csütörtök hajnalban kelt útra.

– Nagyon fontosnak tartom az edzőtáborozást, ami nem csak a rendszeres edzések miatt fontos, hanem azért is, mert a játékosaink táplálkozása és pihenése is folyamatos kontroll alatt lesz – mondta a PFLA honlapján Benczés Miklós vezetőedző. – Kiváló körülmények, és minden bizonnyal megfelelő időjárási viszonyok közepette készülhetünk Spanyolországban, bízom benne, hogy remek ellenfelekkel találkozunk majd az edzőmeccseken. Napi két-három edzést tartunk majd, és a tervek szerint négy edzőmeccsünk lesz spanyol csapatok ellen.

Azt még nem hozták nyilvánosságra, hogy mely csapatokkal mérkőzik az élvonal újonca…

A Puskás FC játékoskerete

Kapusok: Lubos Hajdúch, Somodi Bence, Papp Marcell

Védők: Fabio, Farkas Norbert, Lorentz Márton, Margitics Andor, Nagy Zsolt, Szekeres Adrián, Tamás Márk, Vaszicsku Gergő, Vaskó Tamás

Középpályások: Bertus Lajos, Czvitkovics Péter, Francisco Gallardo, Orbán Gáspár, Polonkai Attila, Szakály Dénes, Tóth I Balázs, Tóth II Balázs, Tóth László, Sztefan Denkovics, Berki István

Csatárok: Lencse László, Tischler Patrik

A delegációnak tagja lesz még Benczés Miklós vezetőedző, Horváth Péter, Elekes József, Disztl Péter és Pepe Losada edző, valamint két technikai vezető, az egészségügyi stáb öt tagja, egy fotós és egy újságíró.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik