NB I

Nem kapott gólt a Puskás

A felcsútiak kétszer játszottak a Dunaújvárossal, előbb nyertek, majd döntetlenre végeztek.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzések
Puskás Akadémia – Dunaújváros PASE 3-0 (1-0)
Felcsút
PFLA: Hajdúch – Margitics, Szekeres A., Tamás M., Farkas N. – Polonkai, Vukamanovics – Denkovics, Czvitkovics, Bertus (Zsolnai, a szünetben) – Lencse
DPASE: Milinte – Csehi T., Farkas V., Burucz, Villám, Godslove, Sárközi, Petneházi, Thiago, Böőr (Ato), Urbin
Gólszerzők: Denkovics, Lencse, Szekeres A.

Puskás Akadémia – Dunaújváros PASE 0-0
Felcsút
PFLA: Somodi – Lorentz, Vaszicsku, Fabio, Nagy Zs. – Tóth B., Orbán G. – Tóth L., Szakály, U. Nikolics (Papucsek) – Tischler
DPASE: Bartus – Szauter I., Beleuc, Hajdók, Sáfár – Sóron, Kocsis G., Jakab D., Galambos – Tóth T., Urbán G.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton két edzőmeccset is játszott a Puskás Akadémia az NB II-es Dunaújvárossal. A két találkozón szinte teljesen különböző összeállításban álltak fel a csapatok. A felcsútiakat a Rakaczki Bence temetése miatt hiányzó Benczés Miklós vezetőedző távollétében Elekes József és Horváth Péter irányította.

A hideg, napsütötte időben az első mérkőzés első félóráját küzdelmes, harcias játék jellemezte, hol a vendégeknek, hol pedig a hazaiaknak akadtak lehetőségeik. Az első gólt a Puskás FC szerb játékosa, Sztefan Denkovics szerezte az első félidő közepén, amikor a kapusról kipattanó labdát a hálóba küldte.

A szünet után a DPASE játékosai tovább folytatták a küzdelmet, helyzeteket alakítottak ki, de a befejezés végül mindig pontatlan volt, vagy a hazaiak kapusa védett. Aztán Hajdúch szabálytalankodott Sárközivel szemben, majd kivédte Böőr Zoltán büntetőjét. A második félidőben Czvitkovics kiugratása után Lencse lépett ki, és növelte csapata előnyét, majd az előretörő Szekeres Adrián állította be a végeredményt (3-0).

A második találkozón nem esett gól, noha a második félidőben kifejezetten uralta a játékot a Puskás FC, rengeteg lehetősége volt a gólszerzésre, Tischler Patrik tizenegyest is hibázott, miután Nagy Zsoltot buktatták a tizenhatoson belül. Ezen a meccsen a DPASE másik csapata lépett pályára, leginkább a fiatalság dominált, ők mutathatták meg tehetségüket. Erőszakosan, küzdelmesen futballoztak, állva a kemény belépőket, azonban a két csapat kilencven perc alatt nem bírt egymással – írja a PFLA és a DPASE honlapja.

Olvasói sztorik