NB I

Megvan Priskin Tamás új klubja

Hétfőn kiderül, hogy a válogatott csatár melyik csapatban futballozik tavasszal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Priskin Tamás tavaly közös megegyezéssel szerződést bontott az orosz másodosztályban szereplő Alanyija Vlagyikavkaz együttesével a klub anyagi problémái miatt. Az utóbbi időszakot Oroszországban töltő futballista továbbra is külföldön maradna, de hogy melyik klubokkal tárgyal, még nem szeretné elárulni.

A Rangadó.hu megkeresésére a játékos menedzsere, Vörösbaranyi József válaszolt a válogatott csatár jövőjét firtató kérdésre, és szót ejtett más játékosok jövőjéről is.

– Priskin Tamás helyzete a hétfői nap folyamán fog eldőlni, de csapatnevet még nem szeretnék mondani – kezdte a Vörösbaranyi.

Tóth Bence már ősszel is Pakson edzett, miután szerződést bontott Pápán. Horváth Ferenc számított volna az egykori ferencvárosi tehetségre, de Pakson edzőváltás volt, így eddig nem született megállapodás, de a jelek szerint Csertői Aurél is igényt tart a játékosra.

– Tóth Bence megkapta a szerződését, és aláírás előtt állunk – folytatta Vörösbaranyi József.

Simon András több csapatnál is próbálkozott, mióta hazatért Angliából, de sehol sem sikerült gyökeret eresztenie. A támadó jelenleg a Kecskemét csapatával edz.

– Úgy gondolom, a Kecskemét kölcsön fogja venni, és fél évig ott fog szerepelni – szögezte le a menedzser.

Csirszki Martint a DVTK elengedte volna kölcsönbe Mezőkövesdre, de erre végül mégsem került sor.

– Martin Pápán fog részt venni próbajátékon, és majd utána dől el, hogy tavasszal hol folytatja – zárta a beszélgetést Vörösbaranyi József.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik