NB I

Priskin Tamásnak még mindig nincs csapata

A válogatott csatár továbbra is külföldön játszana.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az utóbbi időszakot Oroszországban töltő futballista továbbra is külföldön maradna, de hogy melyik klubokkal tárgyal, még nem szeretné elárulni. Azt viszont elmondta, hogy tavasszal édesapa lesz. Nemrégiben közös megegyezéssel szerződést bontott az orosz másodosztályban szereplő Alanyija Vlagyikavkaz vezetőivel a klub anyagi problémái miatt.

Priskin közel hatéves angliai légióskodás után, tavaly januárban került az orosz csapathoz. Sérüléséből felépülve ősszel egyre jobban formába lendült, sorozatban lőtte a gólokat. Menedzsere, Vörösbaranyi József korábban elmondta, hogy Hollandia, Németország, Ausztria vagy Svájc is lehet cél a játékos számára, de akár Oroszországba is visszatérhet.

– Még nincs meg az új csapatom. Vannak ajánlataim, érdeklődők, de még nem dőlt el, hol folytatom a pályafutásom. Addig nem szeretnék semmit mondani, amíg nincs valamilyen megállapodás. Ennek nincs különösebb oka, csupán nincs értelme addig bármely csapatról is beszélni – mondta a Kisalföld hasábjain Priskin Tamás. – Jól éreztem magam Vlagyikavkazban, s az utolsó szezonban jól is ment a játék. Valóban szívesen játszanék újra Oroszországban, akár a korábbi klubomban is, de pontosan öt és fél hónapi járandóságomat nem kaptam meg. Erről persze nem mondtam le, s bízom benne, hogy ha megoldódik az anyagi probléma, megkapom a pénzem. Úgy váltunk el, hogy mindent megtesznek ezért, s ha netán úgy adódik, vissza is térhetek hozzájuk. Persze, a szerződésbontás adott egyfajta szabadságot.

A 27 éves játékos hozzátette: nem mindenhol ugyanakkor jár le az átigazolási időszak, sok országban február közepéig lehet szerződést kötni, tehát nem kell kapkodnia.

– Soha nem mondom, hogy soha, de elsősorban még mindig külföldi lehetőségben gondolkodom. Úgy érzem, főleg a jól sikerült ősz után, hogy van még bennem több jó szezon. Anglia már-már a második hazám, szívesem játszanék ismét ott. Persze a futball nem kívánságműsor, ott kell bizonyítanom, ahová a szerződésem köt – magyarázta Priskin.

Olvasói sztorik