Hírek

Szívesen maradna Oroszországban

Ha lenne egy jó lehetőség, az Alanyijától távozó Priskin Tamás nem feltétlenül gondolkodna országváltásban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az orosz másodosztály második helyén álló, a feljutásért harcoló FK Alanyija Vlagyikavkaz vasárnap hozta nyilvánosságra, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Priskin Tamással. A magyar válogatott támadó október elejéig nem léphetett pályára egy makacs sérülés miatt, azóta azonban hat mérkőzésen hét gólt szerzett.

A Rangadó.hu érdeklődésére a menedzsere, Vörösbaranyi József elmondta, anyagi okok miatt vált szükségessé a váltás, ugyanis a klub négyhavi fizetéssel tartozik Priskinnek. Elárulta azt is, hogy a téli átigazolási időszakban a cél a német másodosztály, vagy az élvonal alsóbb régiója lehet, valamelyik kisebb klub, de körülnéznek Anglia, Svájc, Ausztria, vagy akár Hollandia felé is.

A Rangadó.hu megkeresésére Priskin Tamás azt sem zárta ki, hogy egy másik orosz klubban folytassa a pályafutását.

– Nagyon sajnálom, mert jól éreztem magam a csapatnál. Sok tapasztalatot szereztem. Annak idején egy új futballközegbe igazoltam, de úgy érzem, gyorsan sikerült hozzászoknom. Természetesen, ha lenne egy jó lehetőség, szívesen maradnék Oroszországban – mondta Priskin, aki korábban öt éven keresztül Angliában futballozott. – Nekem az angol Premier League a kedvencem, de bármely országban játszanék, ha megfelelő lenne számomra. Jelen pillanatban nem gondolkodtam azon, hol fogok edzeni. A bajnokság befejeződött, tehát mindenképpen szabadság jönne számomra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik