Hírek

Priskin csak az ETO-ban játszana

Erősítési tervek Győrben: Priskin Tamás kölcsönbe hazatérhetne az oroszoktól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a Győri ETO FC már biztosan őszi első lesz, és menetel az élvonalbeli bajnokságban, a klub vezetői is elismerik, hogy a csapatnak szüksége lenne egy gólerős centerre. Úgy tudni, több jelölt is akad, közülük az egyik Priskin Tamás lehet, aki elsősorban kölcsönbe térhetne haza – írja a kisalfold.hu.

A válogatott játékos több évig Angliában futballozott, jelenleg az orosz első osztályú Alanyija labdarúgója. Nemrég megsérült, de együttese legutóbbi mérkőzésén már ott volt a kezdőcsapatban.

– Jól kezdtük a bajnokságot, aztán sokszor nem volt szerencsénk, többször is az utolsó percekben szenvedtünk vereséget – mondta az orosz tabella utolsóelőtti helyén álló újonc magyar támadója. – Sajnos nincs már meg az az önbizalom, ami a szezon elején jellemzett bennünket. Hogy visszaszerezzük, kell egy-két győztes mérkőzés, lehetőleg minél hamarabb. Idén sikerült háromszor a kapuba találnom, több gólpasszom is volt, harcoltam ki tizenegyest is, vagyis nem panaszkodhatok. A gond az volt, hogy éppen amikor kezdtem jó formában futballozni, akkor megsérültem.

A csatár szerint más a labdarúgást körülvevő szemlélet Oroszországban.

– Míg Angliában több szabadságunk volt a meccsek között, itt többször vagyunk úgymond összezárva. Nem ritka a napi két gyakorlás és a bajnoki mérkőzések előtti kétnapos összetartás, de én ezt már megszoktam – tette hozzá Priskin, aki természetesen Oroszországban is nyomon követi korábbi csapata, a Győri ETO szereplését. – Örülök a fiúk jó teljesítményének. Amikor otthon vagyok, mindig kimegyek a stadionba. Bízom benne, hogy a bajnokság végén is első lesz a csapat.

Az esetleges hazatérésről a támadó diplomatikusan kijelentette, még kétéves szerződés köti jelenlegi csapatához, de semmi sem zárható ki.

– Ha hazamennék, csak egyetlen csapat jöhetne szóba, ez pedig az ETO. Nem tudom elképzelni, hogy más együttesben szerepeljek Magyarországon – szögezte le Priskin Tamás.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik