NB I

Klub nélküli csatár a válogatottban

Alakul az új névsor: az újpesti, debreceni, szombathelyi, diósgyőri és a mezőkövesdi kerettagok már megvannak. Frissítve!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

Vass Ádám (Oostende, belga), Holman Dávid (Ferencváros) és Priskin Tamás (klub nélküli) is meghívót kapott a válogatott összetartásra – írja az MLSZ Twitter-oldala.

DVSC – Mészáros kimarad

A magyar válogatott felkészülési edzőtáborozást tart Telkiben jövő hétfőn és kedden. Az új szövetségi kapitány, Pintér Attila Debrecenből négy játékosra számít: Korhut Mihály, Lázár Pál, Szakály Péter és Verpecz István utazhat az MLSZ edzőközpontjába. Az elmúlt években rendszeres kerettag volt Mészáros Norbert, őt most nem hívta be az új kapitány – írja a debreceni klub honlapja.

Haladás – Guzmics marad a keretben

A haladasfc.hu értesülése szerint a Haladásból Guzmics Richárd, Predrag Bosnjak és Radó András lesz ott hétfőn, Telkiben, tehát Pintér egyelőre nem számít Devecseri Szilárdra és Halmosi Péterre.

Újpest – Simon Krisztián boldogsága

Hosszú idő után az Újpestből is meghívtak egy játékost, méghozzá a 22 éves Simon Krisztiánt, aki nagy megtiszteltetésnek tartja a lehetőséget.

– Meglepett a hír, de nagyon örültem neki, minden labdarúgónak ez az álma, amikor elkezd focizni – mondta Simon a klubja honlapján. – Amiatt különösen boldog vagyok, hogy az ősszel mutatott teljesítménnyel sikerült felhívnom magamra a figyelmet a válogatottnál. Úgy veszem, hogy ez egy jó lehetőség, de tudom, hogy még nagyon sokat kell tennem azért, hogy ténylegesen válogatott labdarúgónak mondhassam magam. Nagyon nagy megtiszteltetés ez számomra, ráadásul a kétnapos összetartás az itt kapott egyéni edzéstervembe is beleillik, és persze nagyobb kedvvel mozgok Telkiben a válogatott kerettel, mintha egyedül kéne végeznem az előírt gyakorlatokat.

Diósgyőr – Futácsra is számít Pintér

A DVTK játékosai közül Elek Ákos, Futács Márkó és Kádár Tamás kapott meghívást a keretbe – írja a diósgyőri klub honlapja.

Egy kapus Mezőkövesdről

Horváth Tamás, a Mezőkövesd-Zsóry kapusa meghívót kapott a magyar válogatott január 6-7. között tartandó edzésére, Telkibe – írja a klub Facebook-oldala.

Egy ajánlás Felcsútról

A Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Benczés Miklós nem tudott részt venni a szövetségi kapitány által összehívott találkozón, mert külföldön tartózkodik, de telefonbeszélgetésük alkalmával az U21-es válogatottba Tamás Márkot, a felnőtt csapatba pedig Lencse Lászlót ajánlotta – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik