Hírek

A klubedzők partnerek a közös munkában

Pintér Attila szerint február elején nyolc-kilencnapos törökországi edzőtáborba utazhat a csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pintér Attila az összefogás fontosságáról beszélt az OTP Bank Ligában dolgozó edzőkkel és vezetőkkel történt egyeztetést követően az MLSZ TV-nek adott interjújában.

A nemrégiben kinevezett szövetségi kapitány, Pintér Attila kezdeményezésére a Magyar Labdarúgó Szövetség megbeszélésre hívta össze a klubok képviselőit, az egyeztetés témája a válogatott és a klubok jövőbeni, az eddiginél lényegesen szorosabb együttműködése volt.

A szövetségi kapitány a találkozó után az MLSZ TV-nek elmondta: az összefogásba az is beletartozik, hogy rendszeresen kikéri a kollégák véleményét, mert míg a válogatott szakmai stábja csak a labdarúgók meccseken nyújtott teljesítményét látja, a klubedzőknek teljes képük van egy-egy focistáról.

Pintér Attila beszélt arról is, hogy jó esély mutatkozik február elején egy nyolc-kilencnapos törökországi válogatott összetartásra, amelyen néhány külföldön játszó kerettag is részt vehet.

A szövetségi kapitány szakmai céljairól úgy fogalmazott: olyan arculatot szeretne kialakítani a válogatottnál, hogy a labdarúgók több játékrendszerben is képesek legyenek futballozni, a soros összetartásokon ezek játékrendszerek gyakorlása lesz a legfontosabb feladat.

Olvasói sztorik