NB I

Első meccsén győzött az Újpest

A lilák hármat rúgtak az NB III-as Soroksárnak.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Újpest FC – Soroksár SC 3-0 (2-0)
Újpest, Tábor utca
Újpest: Dmitrovics – Ngawa, Litauszki, Hammer, Nego – Balogh B., Sztaniszavljevics – Simon K., Vasziljevics, Szuljics – Bavon. Cserék: Balajcza, Zamostny, Nagy, Molnár, Horváth, Ligot, Abdallah, Eninful, Ahjupera, Toricska. Edző: Nebojsa Vignjevics
Soroksár: Tarczy – Végh, Pandur, Farkas V., Tóbiás – Lisztes, Lannert, Balogh, Nyilas – Rábold, Lovrencsics B. Cserék: Csontos, Urbán, Antal, Mile, Szabó, Kincses, Márkus, Vass. Edző: Varga Attila
Gólszerzők: Hammer (4.), Vasziljevics (30.), Abdallah (63.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lejátszotta első téli edzőmeccsét az Újpest, amelynek ellenfele az NB III Közép-csoportjában listavezető Soroksár volt a Duna Cipő-sporttelep műfüves pályáján.

Kabát Péter betegség, Lázár Bence, Szankovics, Mihajlovics, Juanan, Proesmans és Anton pedig sérülés miatt nem játszott, pályára lépett viszont az U21-csapat játékosa, Hammer Róbert, aki góllal mutatkozott be: a negyedik percben Balogh Balázs szögletét fejelte be hat méterről (1-0). A 11. percben Balogh szabadrúgása után Vasziljevics hatméteres lövését védte bravúrral Tarczy Pál.

A huszadik percben Balogh húszméteres lövését védte Tarczy. Tíz perccel később Nego lövését egy védő Vasziljevics elé blokkolta, aki kicselezte Tarczyt, és az üres kapuba gurított (2-0). A 34. percben Litauszki lőtt közelről, éles szögből kapufát. A 43. percben szép támadás végén Simon Krisztián hétméteres lövését védte Tarczy.

A 63. percben Molnár indítása után Abdallah egy szép csellel becsapta a kapust, és a hálóba gurított (3-0). A 68. percben Szabó lövését védte Balajcza. A 79. percben Ahjupera 16 méterről leadott lövését tolta ki Tarczy. A másik oldalon Márkus Tibor két méterről nem találta el a kaput – tudósított az Újpest FC Twitter-csatornája.

– Elégedett vagyok azzal, amit ma láttam. Örültem, hogy a játékosok igyekeztek megvalósítani azokat a dolgokat, amiket a hét folyamán gyakoroltunk, legtöbbször sikerrel – mondta a klub honlapján Nebojsa Vignjevics, az Újpest edzője. – Nem könnyű ebben az időszakban pályára lépni, fáradtak a lábak, mert nagyon kemény edzésmunkát végeztünk egész héten. A játékosok jól álltak hozzá a mérkőzéshez, az egész meccset tekintve pedig főleg az első félidő tetszett. Van még min javítani, ennél tudunk jobban játszani és ezt meg is fogjuk mutatni, de úgy gondolom, hogy a felkészülés ezen szakaszában ez a teljesítmény teljesen rendben volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik