NB I

Ahjupera már a játékra koncentrál

A lila-fehérek észt csatára tavasszal gólokkal segítené csapatát a Magyar Kupa trófeához.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jarmo Ahjupera nagy tervekkel érkezett nyáron Győrből az Újpesthez. Az első hat bajnoki mérkőzésen három gólt szerzett, de egy súlyos ülőideg-gyulladás miatt nem tudta kivenni a részét a csapat szerepléséből és ki kellett hagynia az őszi szezon második felét.

Az észt támadó most felépült és nagy terveket szövöget a tavaszi szezonra – Napról-napra jobb erőben érzem magam, persze a formám még biztosan hagy kívánnivalót maga után, hiszen szinte kimaradt három hónap. Mindent a többiekkel együtt csinálok, jó érzés újra a csapattal edzeni. A Békéscsaba elleni Ligakupa-meccsen megpróbáltam játszani, de az nem volt egy okos döntés, túlságosan sietettem a dolgokat, de tanultam a saját hibámból, most minden rendben van. Úgy érzem, képes lennék pályára lépni a Soroksár ellen is, bár elismerem, kilencven perc még minden bizonnyal sok lenne – mondta a támadó az ujpestfc.hu-nak.

A 29 éves támadó arról is beszélt, hogy érzése szerint melyik lesz a legkeményebb felkészülési mérkőzés és hogy tavasszal hogyan feledtetné a számára rövidre sikerült őszi szezont.

– Mindegyik meccs nehéz lesz, az edzőtáborban kivétel nélkül erős csapatokkal játszunk. Nem lett volna rossz, ha a másik guangzsui csapattal, az ázsiai BL győztes Evergrandéval játszunk, de nyilván Sven-Göran Eriksson csapata is nagyon erős, Kínában hatalmas pénzek vannak a fociban. Tavaszra a nagy célom ugyanaz, mint mindenki másnak itt Újpesten, azaz kupát szeretnék nyerni. Bízom benne, hogy végig egészséges leszek, és sok góllal segítem majd a csapatot az előttünk álló hónapokban.

Olvasói sztorik