NB I

Szombaton lesz Rakaczki temetése

A Diósgyőr elhunyt kapusának búcsúztatására január 25-én, 11 órától kerül sor Miskolcon.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DVTK honlapján megjelent gyászjelentés szerint január 24-én, 18 órától gyászmisével búcsúznak Rakaczki Bencétől a Miskolc-Szirmai Görög Katolikus templomban. Utolsó útjára január 25-én, 11 órától kísérik a szirmai temetőben.

Köszönjük a szurkolók segítőkészségét, együttérzését, amivel Bencét betegsége alatt támogatták! Köszönjük a DVTK edzőinek, csapattársainak, hogy rendszeresen meglátogatták Őt, telefonon érdeklődtek állapota felől, ezzel segítették küzdelmének megvívásában. Köszönjük a DVTK-nak és az egész sporttársadalomnak, hogy példátlan módon összefogtak Bence gyógyulásáért. Köszönjük a barátoknak, ismerősöknek és akár ismeretleneknek is önzetlen felajánlásaikat, biztató szavaikat. Köszönjük a BAZ Megyei Kórház Gyermek Onkohaematológiai és Csontvelő-transzplantációs Osztály vezetőjének, Prof. Dr. Nagy Kálmánnak, Dr. Petrás Miklósnak, a kezelést végző orvosoknak és az osztály minden dolgozójának, hogy szerették Bencét, és minden tőlük telhetőt megtettek gyógyulása érdekében.

Családunk hálával tartozik mindenkinek, aki meggyőződésének megfelelően imával, fohásszal, vagy szeretetteljes aggódással gondolt Bencére. Megkérjük azokat, akik elkísérik Bencét utolsó útján, hogy egy szál virággal adózzanak emlékének – a gyászoló család.

Olvasói sztorik