NB I

A kecskeméti fiatalok veresége

A tartalékos összeállításban szereplő KTE 3-0-ra kikapott a Dunaújváros otthonában rendezett edzőmeccsen.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Dunaújváros PASE – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 3-0 (3-0)
Pálhalma. Játékvezető: Jakab G.
DPASE 1. félidő: Milinte – Villám, Burucz, Farkas V., Böőr – Thiago, Sárközi, Petneházi, Ato – Csehi T., Urbin. 2. félidő: Dániel Cs. – Hajdók, Beleuc, Kocsis G., Szauter – Sóron, Lázár Zs., Jakab D., Perovics – Tóth T., Galambos Á. Sportigazgató: Dobos Barna
KTE 1. félidő: Polekszics – Virágh, Póti, Varga R., Forró – Nagy D., Pekár, István – Csillag, Vékes, Csima. 2. félidő: Verebélyi – Szabó T., Karan, Sztehlik, Farkas – Patvaros, Bulajics, Kitl – Szalai D., Balázs Zs., Lajos. Edző: Bekő Balázs
Gólszerzők: Ato (10.), Urbin (24., 33.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Első téli edzőmeccsén rengeteg fiatalnak szavazott bizalmat Bekő Balázs, a KTE vezetőedzője a Dunaújváros ellen. A Pálhalma sportpályáján rendezett találkozó első félidejében a hazaiak domináltak, amit gólokra is váltottak, a fordulás után pedig kiegyenlített játék zajlott – tudósít a kecskeméti klub honlapja.

Az NB I-es csapat edzője Szavics és Vukaszovics mellett Gyagya Attila, Leo Correira, Nagy Patrik és Gréczi Gábor játékára sem számíthatott, akik kisebb panaszok miatt, elővigyázatosságból nem kockáztatták a játékot. A kezdőben a frissen igazol Vukasin Polekszics mellett összesen öt U21-es játékos kapott helyet.

Az első gólra tíz percet kellett várni, ekkor egy balról érkező centerezésre érkezett jól Ato (1-0). A Dunaújváros láthatóan frissebben mozgott, míg a vendégeken látható volt az első hét kemény alapozása. A szünet előtt még Urbin Péter emelkedett jól egy szögletnél, majd egy lepattanó lövésre csapott le szépen, így a szünetben magabiztosan vezettek a hazaiak (3-0).

A szünetben sorcserét hajtott végre a KTE, és az U18-as korosztályú Kitl, valamint az U21-es Lajos is debütálhatott a felnőttek között. Rajtuk kívül további négy fiatal léphetett még pályára. A második játékrészben már kiegyenlítettebb játék zajlott, Balázs Zsolt kétszer is lövőhelyzetbe került, ám nem talált kaput, harmadik alkalommal pedig a kapufát trafálta telibe.

A hazaiak is próbáltak aktívak maradni, ám távoli lövéseik elkerülték Verebélyi Konrád kapuját, a védelem pedig ekkor jól állt a lábán. Balázs egy éles szögből leadott szabadrúgással is próbált meglepetést okozni, ám ezt a kapus kitolta. A legnagyobb lehetőség szintén előtte adódott a hajrában, ám hiába fektette el már a védőt is, végül csak a kapufát találta el. Gól végül nem született már, így maradt az első félidőben kialakult eredmény (3-0).

Olvasói sztorik