Hírek

Antal Botond és Rajczi Péter távozott

A fiatal kapus és a rutinos csatár is közös megegyezéssel bontott szerződést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn elváltak egymástól a KTE és Antal Botond, illetve Rajczi Péter útjai, így a két játékos más csapatban kezdi meg tavasszal a munkát.

Rajczi Péter egy évvel ezelőtt csatlakozott a KTE keretéhez, Újpestről érkezett. Összesen 22 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt a csapatban, és négy gólt szerzett. A KTE színeiben ünnepelhette kétszázadik bajnokiját is. A 22 éves Antal Botond 2011 tavaszán igazolt Kecskemétre, tagja volt a kupagyőztes együttesnek, és szerepelt az utánpótlás-válogatottban is. Összesen 33 alkalommal védte a KTE kapuját.

Az alföldiek saját nevelésű csatára, Szalai Dániel profi szerződést kapott. Ősszel a Ligakupában már bemutatkozhatott a felnőttek között, most 2018 nyaráig kötelezte el magát a KTE-hez.

Hétfőn megkezdte a felkészülést a csapat, amelyben már ott volt az első téli szerzemény, Vukasin Polekszics, míg Vladan Szavics családi okok miatt egyelőre igazoltan hiányzik, és csak később csatlakozik a többiekhez. Több fiatal is a felnőttekkel kezdte meg a munkát: Nagy Dániel, Bene Mihály, Vékes Martin, Virágh Balázs, Szalai Dániel és Szabó Gergő – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik