Hírek

Távozott a Debrecen kapusa

Nagy mozgás várható Kecskeméten, Rajczi is távozhat! Frissítve!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A montenegrói válogatott kapus, Vukasin Polekszics a KTE együttesében folytatja pályafutását. A DVSC tájékoztatása szerint fél évre, kölcsönbe kerül Kecskemétre, ám elképzelhető, hogy hosszabb távon az alföldiek labdarúgója marad.

Polekszics hat évvel ezelőtt igazolt Debrecenbe. Eleinte alapember volt, majd két évig nem védhetett, mert a FIFA eltiltotta, ugyanis bundázási szándékkal megkeresték, de nem jelentette. Az elmúlt két idényben kevés szerephez jutott Nenad Novakovics és Verpecz István mellett, ezért a több játéklehetőség reményében váltani szeretett volna.

– Antal Botond szerződése a szezon végén lejár, és játékosunk új kihívásokat keres, távozása így valószínűsíthető. Elfogadtuk indokait, nem gördítünk akadályt távozása elé – mondta a KTE honlapján Sallói István klubigazgató. – A tulajdonos és a vezetőedző a napokban egyeztetett a keretet illetően, ennek mentén haladva alakítjuk a csapatot. Igyekszünk a keretet racionalizálni a téli szünetben, szeretnénk meghatározó játékosokat szerződtetni, akik pedig nem nyújtottak olyan teljesítményt, illetve nem szerepelnek a klub hosszú távú elképzeléseiben, azokat sem marasztaljuk. Közéjük tartozik Koszó Balázs, Mogyorósi József, Rajczi Péter, Borisz Bulajics, Leo Correira és Sidoine Oussou. Egy játékos esetében már megállapodás is született, Christian Ebalával közös megegyezéssel bontottunk szerződést. Az ő esetében újabb térdműtétre lett volna szükség, végül a játékos és a klub is a bontást látta a legjobb megoldásnak ebben a helyzetben. Barry szerződésében egy visszarendelési opció szerepelt észt klubja részéről, amivel éltek is. Ez nem azt jelenti, hogy biztosan távozna, szeretnénk megtartani és tárgyalásokat kezdeményezünk majd ennek érdekében.

Sokan beszéltek Rafael Burgos esetleges visszatéréséről. A KTE klubigazgatója elmondta, hogy őt valóban szívesen látnák újra a keretben tavasszal, de összesen négy-öt olyan játékos leigazolása a cél, akikre a kezdőcsapatban számítanának.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik