NB I

Öt próbázó érkezett

Tisza Tibor nélkül, de vendégjátékosok társaságában kezdte a téli felkészülést a DVTK.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda reggel nekilátott a téli felkészülésnek a DVTK is. A borsodiak kerete nem volt teljes, hiszen Tisza Tibornak egy hétig nem kell a csapattal edzenie, mert új klubot keres, Szabó Balázs pedig tanulmányi okok miatt hiányzott.

FRISS:

A boon.hu információi szerint a Diósgyőrből távozó Takács Péter a megyei rivális Mezőkövesd együttesében folytatja pályafutását. A Kecskemétről eligazoló kapus, Antal Botond szerződtetését már tényként kezelik, a következő héten kapcsolódik be a közös munkába.

Michael Hanek elmondta: mivel kevés lehetőséget kapott, beszélni fog Kovács Zoltánnal, és amennyiben egyességre jutnak, akkor még ma elköszön. Az elhatározást jelzi, hogy át sem öltözött az első edzésre. A szerződése idén június végéig érvényes.

Korábban írtuk:

A klub honlapjának tanúsága szerint öt próbajátékos is részt vett az újév első edzésén.

A vajdasági Bányász Nikola a szabadkai Spartak csapatától érkezett, 18 éves védekező középpályás.

A 21 éves szlovák belsővédő, Ladislav Sosták az MFK Kosice fiókcsapatából (Vysné Opátske) érkezett, és a kassai klub honlapja szerint támadó…

A 23 éves holland középső középpályás, Pim Bouwman korábban a NAC Breda, legutóbb pedig a finn Inter Turku játékosa volt.

A 24 éves szerb középpályás, Lazar Marjanovics korábban Bosznia-Hercegovinában, legutóbb pedig hazájában, a Radnicski Kragujevac együttesében futballozott.

A 26 éves szerb belsővédő, Marko Milics korábban hazájában játszott, tavaly augusztusban pedig a Bp. Honvéd által az Európa Liga-selejtezőben legyőzött montenegrói Cselik Niksics csapatába igazolt, de a kispestiek ellen még nem lépett pályára.

A kapusok közül Gelei Vince, Herceg Péter, Ivan Rados és Nenad Rajics is ott volt a tréningen, tehát még mindig nem lehet tudni, hogy ki helyett érkezik Diósgyőrbe a Kecskemétről távozó Antal Botond.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik