NB I

Tisza Tibor szabadon tárgyalhat

Távozhat a DVTK-tól a korábbi válogatott középpályás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán kezdődik a Diósgyőr téli felkészülése. Takács Péteren kívül Tisza Tibor, Csirszki Martin és Menyhért Ádám sem lesz ott az első edzésen.

– Úgy terveztük, hogy sok mérkőzést játsszunk, erős meccseket. Látni szeretném, hogy hol tartunk. Ebben a másfél hónapban lehetőségünk lesz hozzátenni azt, ami eddig hiányzott. Remélem, hogy tudunk igazolni néhány jó játékost. Kőkeményen akarunk belemenni a bajnokságba és mindhárom fronton kihozni magunkból a maximumot – mondta a klub honlapján Tomiszlav Szivics vezetőedző.

A tréner elmondta, hogy az igazolásokkal kapcsolatos ügyek Kovács Zoltán sportigazgató feladatát képezik. Ő nagyon jól tudja, milyen típusú játékosok kellenek a DVTK-nak, de jönni fog néhány játékos Szerbiából is. Szerdán már négy-öt próbajátékos vesz részt az edzésen, és csütörtökön továbbiak jöhetnek.

A szerdai edzésen már nem vesz részt Takács Péter, aki közös megegyezéssel távozott. Nyáron lejár Tisza Tibor szerződése, aki szabadon tárgyalhat az érdeklődőkkel. Megkönnyítendő az egyeztetéseket, a középpályás engedélyt kapott, hogy egy hétig ne eddzen a csapattal. Csirszki Martin és Menyhért Ádám sem lesz ott az első edzésen, a két fiatal játékos Mezőkövesden vesz részt próbajátékon. A DVTK számít saját nevelésű labdarúgóira, de egy esetleges kölcsönben eltöltött időszak elősegítheti fejlődésüket.

Olvasói sztorik