NB I

Edzőjük nélkül kezdtek

Péter Norbert tartotta az első edzést, mert Horváth Ferenc továbbra is győriekkel tárgyal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn elkezdte a téli felkészülést az MVM Paks csapata. Kipihent, és egyben várakozással teli arcokat lehetett látni az öltözőben. A teljes keret képviseltette magát, egyedül Fiola Attila hiányzott, aki igazoltan volt távol, hiszen Telkiben a válogatott összetartásán vesz részt. Kulcsár Dávid felépült, így teljes erőbedobással kezdheti meg a munkát.

Mivel a vezetőség engedélyével Horváth Ferenc és Szamosi Tamás a Győri ETO FC-vel folytat tárgyalásokat, az első edzést Péter Norbert pályaedző vezette. Kedden és szerdán orvosi vizsgálatokon vesznek részt a játékosok, így a következő tréning csütörtökön lesz – írja a paksi klub honlapja.

A Rangadó.hu értesülése szerint Horváth már megállapodott a győriekkel, mindössze a szerződés néhány részletét kell egyeztetniük, tehát hamarosan bejelentik őket a bajnokcsapatnál.

A bajnoki tabellán csupán a 13. helyen álló Paksnak még nincs új edzője, de a teol.hu szerint biztos befutónak kikiáltott Csertői Aurél csütörtökön tartja meg az első foglalkozását.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik