NB I

Helyi megoldást keresnek?

Sajtóhírek szerint Lengyel Ferenc vagy Osztermájer Gábor lehet Horváth Ferenc vezetőedző utódja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A teol.hu legújabb cikkében is tényként közli, hogy Horváth Ferenc lett a Győri ETO vezetőedzője, pedig hivatalos bejelentés még mindig nincs az ügyben, és a Rangadó.hu értesülése szerint a bajnokcsapat vezetősége még nem egyezett meg a tréner kivásárlásáról a paksi illetékesekkel.

A Tolnai Népújság korábbi elemzéséből kiderült: Horváth Ferencnél gyengébb mutatóval még egyik edző sem zárta paksi ténykedése első 17 találkozóját. A korábbi válogatott csatár mindössze 33 százalékos mutatót tudott összehozni – zsinórban tíz nyeretlen összecsapással fejezte be az őszi évadot – ez pedig még a középcsapatnak számító Paksnál sem elég. Ennek ellenére a klubvezetés nem menesztette a trénert, kapott még egy esélyt, hogy a tavaszi szezonban bizonyítsa, csak kisiklás volt az ősz, és sokkal jobb edző annál, mint amit csapata eredményessége tükröz.

Erre azonban már nem lesz lehetősége, az időközben vezetőedző nélkül maradt győriek lecsaptak a szakemberre. Bár a jelöltek között volt a nagyobb tapasztalatokkal rendelkező Mészöly Géza és Csertői Aurél is, mégis Horváthra esett a választás.

Az edző nélkül maradt Paks január 6-án megkezdi a felkészülést, és addigra trénert kellene keríteni. A pletykák szerint jó eséllyel Csertői Aurél ülhet le a padra, de szó van László Csaba érkezéséről is. Mások Lengyel Ferenc visszatéréséről beszélnek, sőt az U21-es csapatot dirigáló Osztermájer Gábor nevét is bedobták. Az örökös beugró, Kis László érkezése is téma, de ő jelenleg az NB II-es Ceglédet irányítja.

Olvasói sztorik