NB I

A tavaszt is a Puskás nyitja

Elkészült az OTP Bank Liga további menetrendje.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága január 3-i ülésén kitűzte az OTP Bank Liga 18-29. fordulóinak kezdési időpontjait. A harmincadik (utolsó) forduló pontos időrendjét egy későbbi ülésen véglegesíti a bizottság.

Érdekesség, hogy a nyári bajnoki rajthoz hasonlóan a tavaszi szezon is az újonc Puskás Akadémia FC mérkőzésével kezdődik. Az Újpest–Ferencváros rangadóra április 6-án kerül sor. A tabellán jelenleg első helyezett Debrecen március 30-án látogat a második Videoton otthonába.

Az élvonal tavaszi órarendje ide kattintva megtekinthető!

Az MLSZ honlapján megjelent adatok szerint a 18-29. fordulóban megrendezendő 96 találkozó közül 83 kerül képernyőre (86%), és csak 13 bajnokit nem közvetítenek élőben a televíziós csatornák.

Hét csapat, a bajnoki tabella első hat helyezettje (Debrecen. Videoton, Győr, Diósgyőr, Ferencváros, Haladás) és az Újpest minden mérkőzését adja a tévé. Ebből a szempontból a Lombard Pápa járt a legrosszabbul, ugyanis majdnem a meccseinek felét – ötöt a tizenkettőből – nem közvetítenek élőben. Különösen azok a pápai szurkolók bosszankodhatnak, akik idegenbe nem utaznak el, ugyanis ők mindössze a Diósgyőr, a Ferencváros és a Videoton elleni idegenbeli találkozókat követhetik figyelemmel.

A Kaposvár négy, a Puskás Akadémia, a Pécs, az MTK és a Paks három-három, a Mezőkövesd és a Kecskemét kettő-kettő, továbbá a Honvéd egy bajnoki mérkőzése nem kerül műsorra – írja a HLSZ honlapja.

Olvasói sztorik