NB I

Varga kezdett, csapata győzött

Gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok vasárnapi eredményeit tekinthetik meg.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Laczkó Zsolt és Feczesin Róbert is csak a kispadon kapott helyet a Padova csapatában az Avellino elleni idegenbeli mérkőzésen az olasz másodosztály 21. fordulójában. A találkozót a hazai csapat nyerte 2-1-re. Feczesint a nyolcvanadik percben pályára küldték, de Laczkó ezúttal sem kapott lehetőséget. A Padova jelenleg a huszadik helyen áll a 22 csapatos Serie B-ben.

Amióta Kovácsik Ádám visszatért a Carpi kapujába, azóta pontot sem veszített a csapata. Most sem történt másként, ugyanis a magyar hálóőr csapata 1-0-ra verte a Juve Stabia együttesét az olasz másodosztály 21. fordulójában, és zsinórban három győzelemnél tart, így már a 11. helyen áll a Serie B-ben.

Az angol másodosztály 23. fordulójában a Bogdán Ádámot is foglalkoztató Bolton Wanderers a listavezető Leicester vendége volt. A fordulatos mérkőzés a hazaiak 5-3-as győzelmével zárult. A válogatott hálóőr még nem lehetett tagja a vendégek keretének, hiszen sérülés után lábadozik. A Bolton jelenleg a 18. helyen áll a Championshipben.

Varga József kezdőként kapott helyett a Middlesbrough együttesében, ráadásul jobbhátvéd-poszton szerepelt a Reading elleni találkozón. A válogatott futballista végig a pályán volt, és aktív részese lett együttese 3-0-s győzelmének. Mivel gólt sem kaptak, a védelemnek külön jár az elismerés. A Middlesbrough a 15. helyen áll a Championshipben a 23. forduló után.

Olvasói sztorik