Hírek

Gera nélkül ikszelt a West Bromwich

Hrepka Ádámék zsinórban hatodszor szenvedtek vereséget.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár az előző forduló után mind a sajtó, mind a West Bromwich Albion szakvezetése kiemelte Gera Zoltán teljesítményét, ezúttal mégsem nevezte a keretbe Keith Downing megbízott menedzser a magyar játékost. A birminghami együttes a West Ham United otthonában lépett pályára az angol élvonal 19. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

A találkozó fordulatos játékot hozott: a hazai csapat már a negyedik percben vezetéshez jutott Joe Cole révén, azonban a félidő hajrájában Anelka duplájával a vendégek a javukra fordították az állást.

A második játékrész huszadik és huszonkettedik perce között Maiga és Nolan két villámgyors akciójával ismét a londoniak vezettek, de az előny alig két percig tartott, mivel a 69. minutumban Berahino is betalált a vendégektől, így alakult ki a 3-3-s végeredmény.

A West Bromwich pillanatnyilag a 15. helyen áll, 18 megszerzett ponttal, míg a West Ham a kiesést jelentő 19. pozíciót foglalja el 15 pontjával.

A szombati napon egy légiósunk lépett pályára: Hrepka Ádám együttese, az izraeli élvonalban szereplő Bnei Yehuda a Videoton korábbi edzője, Paulo Sousa által irányított Maccabi Tel-Avivot látta vendégül. A kezdőként 81 percet játszó magyar támadó csapata 2-0-s vereséget szenvedett a listavezetőtől, így 15 forduló elteltével továbbra is öt ponttal áll a tabella utolsó helyén.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik