Nemzetközi foci

Gera Zoltán ismét a pályán

Angliában és Olaszországban a két ünnep között sem pihennek a magyarok.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Szombat – Nyeretlenek csatája

Az angol Premier League 19. fordulójában Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion a West Ham United otthonába látogat. A hazaiak jelenleg a kiesést jelentő 19. helyet foglalják el a tabellán 14 ponttal, míg a magyar középpályás együttese 17 egységet gyűjtve a 15. pozícióból várja a folytatást. A West Ham öt, a West Brom nyolc meccse nyeretlen a bajnokságban. A mérkőzést a DigiSport1-en élőben követhetjük, 13 óra 40 perctől.

Az izraeli élvonalban Hrepka Ádám csapata, a sereghajtó Bnei Yehuda a listavezető Maccabi Tel-Aviv együttesét látja vendégül. A hazaiak a közelmúltban mind az öt meccsüket elvesztették, Paulo Sousa edző csapata viszont ötös győzelmi szériában van.

Vasárnap – Folytathatja a menetelést a Carpi

Az angol Championship, azaz a másodosztály 23. fordulójában a Bogdán Ádámot is foglalkoztató Bolton Wanderers a listavezető Leicester vendége lesz. A magyar kapus még sérüléséből lábadozik, így kérdéses, hogy leülhet-e a kispadra. Varga József csapata, a zsinórban két győzelmet arató Middlesbrough a sorozatban két bajnoki vereséggel rendelkező Reading együttesét látja vendégül. Vargáék a 16., az ellenfél a nyolcadik helyről várja a találkozót.

Az olasz másodosztályban a 21. fordulót rendezik vasárnap délután: a két magyart, Laczkó Zsoltot és Feczesin Róbertet is soraiban tudó, kiesőhelyen álló Padova a negyedik helyezett Avellino vendége lesz. Kovácsik Ádám visszatért a Carpi kapujába, azóta pedig pontot sem veszített a csapata. A zsinórban két győzelmet arató együttes ezúttal az utolsó helyen álló, tizenöt forduló óta nyeretlen Juve Stabia gárdáját fogadja.

Olvasói sztorik