NB I

A harmadosztályból az élvonalba?

A csákvári Racskó Roland az NB I-es Pápa csapatában folytathatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Csákvári TK tavasszal a másodosztály kilencedik helyén végzett, ezért – és licenc hiányában – búcsúzni kényszerült, de három fiatal játékosra így is lecsaptak a nagy csapatok. A 18 éves Gelei Vincét az élvonalbeli Diósgyőr szerződtette, Csordás Szabolcs a másodosztályban jelenleg listavezető Nyíregyháza játékosa lett, míg Burucz Barna az NB II második helyén telelő, feljutásra esélyes Dunaújváros védelmének oszlopos tagja.

És most itt van egy újabb feltörekvő fiatal: a 24 éves Racskó Roland ősszel olyan teljesítményt nyújtott a harmadosztályú csapatban, amellyel felhívta magára az NB I-es Lombard Pápa szakvezetője, Tóth Bálint figyelmét. A csákvári klubhonlap információi szerint a pápaiak szeretnék, ha a januári felkészülést már náluk kezdené a középső védő.

– Racskó Roland érvényes szerződéssel rendelkezik nálunk, s nem célunk, hogy már most megváljunk tőle, hiszen erőssége, alapembere bajnoki címre pályázó csapatunknak – mondta Nagy Sándor klubtulajdonos. – Természetesen nem zárkózunk el esetleges kölcsönadásától vagy eladásától, ám jelenleg még csak puhatolózó tárgyalások zajlanak a színfalak mögött.

Olvasói sztorik