Hírek

Csákvár: elküldték a légiósokat

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB III-ban folytatja szereplését az Aqvital-Publo Csákvári TK, amely a másodosztály Nyugati-csoportjának kilencedik helyén végzett, tehát lemaradt az osztályozóról, de egyébként sem kapott licencet.

Továbbra is Bognár György vezetőedző irányítja az együttest, és a feol.hu oldalon megjelent szezonértékelő interjúban kifejtette, milyen változások várhatóak a játékoskeretben.

– A keret nagy része adott, hiszen évek óta együtt van a társaság. Ám az új szabályok miatt fiatalokat kell beépítenünk. De felesleges is légiósokat alkalmaznunk a harmadosztályban – ecsetelte Bognár György. – Már el is köszöntünk a külföldi futballistáktól, Bondarenkótól, Viníciustól, Feiktől és Youssuftól, mert vannak olyan 19-20 éves fiatal játékosok, akikkel tovább tudunk haladni az elkezdett úton, s ezt én is örömmel teszem meg. És olyan fiatal csákváriak is vannak, mint például Gulyás, Katona vagy Csikesz, akikkel számolhatunk a továbbiakban, s ez is egy nagyon fontos szempont. Július elsején, amikor elkezdjük a felkészülést, okosabbak leszünk.

Olvasói sztorik